Kleurrijk prentenboek - Feest voor de machines

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22592

Alle dieren in dit boek hebben hard gewerkt: Oli-tattoo heeft beton rondgereden, Zoë Giraf heeft aardappels gepoot, Poeha de pauw heeft zijn opleggers vol ... Ze verdienen wel een feestje! Alle dieren zijn met hun machine op weg naar het feest. Er wordt gedanst, gedronken, geschranst. Tot iedereen geeuwt en slaapt. De machines blijven alleen achter. Plots gaan de koplampen aan. Het feest voor de machines kan beginnen!

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurEdward van de Vendel
IllustratorLiesbeth De Stercke
GenrePrentenboek
ThemaBouwen en voertuigen

De kinderen zullen zich vergapen aan de kleurrijke voertuigen in dit prentenboek op rijm. Een feestelijk boek vol machtige machines en vrolijke dieren.

Auteur: Edward van de Vendel
Illustrator: Liesbeth De Stercke
Leeftijd: +3 jaar
Pagina's: 32
ISBN: 9789058389671

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.