Knap prentenboek - Ik ben eigenlijk toch wel heel erg een beetje gek op jou...

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ23863

Mini cadeautjes, maxi pret! (511)

Het hoofdpersoontje heeft het te kwaad... Hij is zenuwachtig, te laat, maar ook trots - hij moet optreden in een balletvoorstelling. Daar blijkt dat hij een zwak heeft voor de prima donna van het gezelschap, en wie haar in de tedere lijnen van Sylvia geschetst ziet, kan dat helemaal begrijpen. Maar zal het goed komen tussen die twee?

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurSylvia van Ommen
IllustratorSylvia van Ommen
GenrePrentenboek
ThemaLiefde en geluk

Met een minimum aan woorden en een maximum aan expressie in simpele schetslijnen, weet Sylvia haar balletdanser het hart van de prima donna te laten veroveren - én dat van de lezer. Het mooiste geschenk voor wie durft te zeggen: ‘Ik ben eigenlijk toch wel heel erg een beetje gek op jou...'

Auteur: Sylvia van Ommen
Illustrator: Sylvia van Ommen
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal pagina's: 40
Formaat: 19 x 16 x 1,1 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047702689

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.518.500.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories