Leerrijk prentenboek - Tellen met Kleine Kat

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ32055

Kleine Kat houdt van bolletjes wol. Maar aan één bolletje heeft hij niet genoeg. Hij wil het liefst alle bolletjes die hij te pakken kan krijgen. En dat blijken er nogal wat. Zelfs als hij eronder bedolven raakt, weet hij de situatie nog opgewekt naar zijn hand te zetten.

 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurViviane Schwarz
IllustratorViviane Schwarz
GenrePeuterboeken

Een heerlijk telboek voor beginnende lezers met humor! De illustrator, die met haar eerste prentenboek de Best New Illustrator Award won, heeft een prentenboek gemaakt dat je met een grote grijns doorbladert. Iedereen heeft wel een Kleine Kat in zich.

Tel mee met Kleine Kat en word vrolijk!

Auteur: Viviane Schwarz
Pagina's: 32
ISBN: 9789047708162

Dit prentenboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212900.36
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.