Leutig prentenboek - Ik ben de sterkste!

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21232

Big is sterk, héél erg sterk. Hij waant zich sterker dan een olifant. Wanneer hij Olifant tegenkomt, daagt hij hem uit ... Big beweert dat hij Olifant kan optillen met één hand. ‘Ik tel af, jij neemt een aanloop en je springt in mijn armen,’ zegt Big. Zo gezegd, zo gedaan. Als dat maar goed afloopt ...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurJan De Kinder
IllustratorJan De Kinder
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Een leutig prentenboek over een kleine opschepper en zijn grote vriend. Met warme prenten die de dieren en de actie treffend weergeven.

Auteur & Illustrator: Jan De Kinder
Pagina's: 32
Leeftijd: +3
ISBN: 9789058389251
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.526.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.