Liefdevol prentenboek - Berre en Fleur

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16174

Berre de beer en Fleur de eend zijn de beste vrienden. Berre heeft een tuin vol bloemen. Fleur helpt hem graag met de tuinklusjes. Op een dag wil Fleur Berre verrassen met een ontbijt tussen de bloemen. Maar Berre is niet thuis. En alle bloemen zijn weg! Fleur gaat op zoek naar de bloemendief, maar geen enkele buur heeft iets gezien. Triest keert Fleur naar huis terug...

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurAnnemie Berebrouckx
IllustratorAnnemie Berebrouckx
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Het liefdevolle prentenboek Berre en Fleur is het eerste deel van een reeks over vriendschap en liefde. Een verhaal dat jong en oud bekoort. Geschikt vanaf 3 jaar.

Auteur: Annemie Berebrouckx Met illustraties van de auteur.
ISBN 9789058386892

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.