Ludiek prentenboek - Harrie heeft haast

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM037

Het verhaal van de Haas en de Schildpad een nieuwe twist!

Harrie heeft altijd haast. Rustig staat niet in zijn woordenboek. Tom is het tegenovergestelde. Hij is altijd rustig en kalm. Wat voor invloed zou Tom op Harrie hebben? Lees het fascinerende verhaal over deze twee herkenbare karakters.

Tof als cadeautje voor de haastige kleuters!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711056

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurTimothy Knapman
IllustratorGemma Merino
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Ludiek prentenboek met toffe tekeningen en een vlot geschreven tekst. De indrukwekkende illustraties stralen op de pagina's. Gemma Merino heeft de Macmillan Prize voor Children’s Picture Book Illustration gewonnen. 

Auteur: Timothy Knapman
Illustrator: Gemma Merino
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2822.410.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.