Magisch mooi prentenboek - Anna en de dromenmaker

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH083

Dit warm bedtijdverhaaltje is een bijzonder debuut van twee zussen, afgewerkt met betoverende illustraties die je meenemen in een wereld vol verwondering.

Anna ligt in bed. Ze moet slapen van mama. Maar Anna wil helemaal niet slapen, ze is helemaal niet moe. Anna staart naar de maan. Wat gek. Komt de maan nu dichterbij? Plots staat de maan voor Anna’s raam. Ze neemt Anna mee naar de dromenmaker. Die laat Anna de meest bijzondere dromen zien.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914704

Leeftijdvanaf 5 jaar
GenrePrentenboek
ThemaFantasie

Avontuurlijk prentenboek Anna en de dromenmaker met een magisch verhaal over dromen, vriendschap en tot rust komen. Met betoverende illustraties die je meenemen in een wereld vol verwondering.

Auteur: Maaike Lisa Villavicencio Fernandez
Illustrator: Heike Sofia Villavicencio Rammeloo
Afmetingen: 23,5 x 33,5 cm
Uitgeverij: De Eenhoorn

Pagina's: 48
Leeftijd: 5+
ISBN: 9789462914704

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.5023.50.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.