Magnifiek prentenboek voor kleuters - Katten sparen

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM029

Tijd om katten te verzamelen! Perfect plan, nietwaar? Heerlijk om die knuffelbare, schattige dieren bij je te hebben. Wat zou er gebeuren als het sparen iets te goed gaat? Ontdek het in dit magnifieke prentenboek voor alle verzamelaars en kattenliefhebbers. 

Leuk cadeautje voor kinderen met verzameldrang, kattenliefhebbers of andere kleuters!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710868

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurLorna Scobie
IllustratorLorna Scobie
GenrePrentenboek

Magnifiek prentenboek geschreven en geïllustreerd door Lorna Scobie. Door haar unieke stijl komen de katten prachtig in beeld. Door het speelse verhaal voert humor de toon. 

Auteur: Lorna Scobie
Illustrator: Lorna Scobie
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 26
Formaat: 28,8 x 25,9 x 1 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201310.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.