Meeslepend boek - De jongen, de neushoornvogel, de olifant, de tijger en het meisje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26576

Dit meeslepende boek roept de kleuren en geuren van Afrika op. Het verhaal wordt afwisselend verteld door een jongen die aan een overgangsritueel onderworpen is en door zijn dode zusje. Het meisje kan hem en het leven pas echt loslaten als de jongen de krachtproeven in extreme omstandigheden tot een goed einde brengt ...

26,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 10 jaar
AuteurPeter Verhelst
IllustratorCarll Cneut
GenreFictie voor kinderen
ThemaFamilie

De jongen, de neushoorvogel, de olifant, de tijger en het meisje is een meeslepend verhaal over het geluk en de pijn van het opgroeien, en de kracht van familiebanden over de dood heen. Het duo Verhelst-Cneut scoorde eerder met het 7-voudig bekroonde Het geheim van de keel van de nachtegaal.

Auteur: Peter Verhelst
Illustrator: Carll Cneut
ISBN: 9789462910560
Afmetingen: 30,5 x 21,5 cm
Pagina's: 128
Leeftijd: +10j.

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.530.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.