Muzikaal prentenboek - Ozewiezewoze A tot J

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH077

Nooit eerder zagen klassieke kinderliedjes en nostalgische oorwormen er zo kleurrijk en vrolijk uit als in dit muzikaal kinderboek. De liedjes zijn alfabetisch gerangschikt: van ‘Alle eendjes zwemmen in het water’ tot ‘Zwarte Piet, wiedewiedewiet’. Dit boek is het eerste deel: liedjes van A tot J.

Een must have voor elk gezin en elke klas of jeugdbeweging.

25,00 €

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914544

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurJan Van Coillie
IllustratorKlaas Verplancke
GenreLiedjesboek
ThemaMuziek
STOP/FINISTOP

Leuk kinderboek vol liedjes Ozewiezewoze A tot J is een herwerkte uitgave in twee delen van de succesvolle liedjesbundel Ozewiezwoze met nieuwe kleurijke en vrolijke illustraties, in een frisse, moderne vormgeving. In totaal zijn er 150 liedjes die je allemaal op de website www.ozewiezewoze.be kan downloaden.

Samensteller Jan Van Coillie en illustrator Klaas Verplancke slaan opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat zijn 2 bundels boordevol kinderliedjes met prachtige tekeningen, dit boek is het eerste deel.

Auteur: Jan Van Coillie
Illustrator: Klaas Verplancke
Afmetingen: 21 x 26 cm
Uitgeverij: De Eenhoorn

Pagina's: 112
Leeftijd: van 3 tot 93 jaar
ISBN: 9789462914612

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
260210.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.