Pakket: prentenboek Goed nieuws & Spiekpietjespop meisje

Staat: Nieuw product

Spiekpietjes

DSP018

Op een dag staat Sinterklaas op met een dipje. Hij wil geen Sinterklaas meer zijn.

Met deze set kan je uitkijken naar Sinterklaas. Het bestaat uit een leuk nieuw prentenboek met een verhaal over de Spiekpietjes en een super fijne Spiekgrietje om de magie compleet te maken.

32,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789463889162

Voordeelpakket: prentenboek Goed nieuws voor Sinterklaas + Pop Spiekgrietje uit de Spiekpietjescollectie. Leuk om voor te lezen samen met je Spiekpietje, rollenspelletjes te spelen of de Spiekpietjes pop te verstoppen en samen uit te kijken naar de komst van de Sint.

Auteur: Thaïs Vanderheyden
Uitgeverij: De Limonadefabriek
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Afwerking: hardcover
Afmetingen boek: 33,3 x 23,9 x 0,9 cm - pop: 30 cm
ISBN: 9789463889148

_

Voor wie de Spiekpietjes nog niet zou kennen: De Spiekpietjes zijn kleine geheimzinnige Sinterklaashulpjes. Elk jaar als de blaadjes van de bomen dwarrelen, trekken ze de wereld rond. Ze letten goed op of je dit jaar braaf bent, thuis maar ook in de klas of bij oma en opa. De Spiekpietjes hebben elk hun eigen klein telefoontje waarmee ze alle info naar Spanje kunnen doorbellen. Daar wordt het grote rode boek van Sinterklaas netjes aangevuld en zo heb je meteen het antwoord op de vraag: Hoe weet de Sint toch zo veel over ons? Een geestige manier om de periode voor het Sinterklaasfeest extra magisch te maken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoe weet Sinterklaas toch zoveel over alle kindjes? Wel, elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes  zich bij je thuis of in je klas. Dit zijn de kleinste helpers van de Sint en ze kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, en brieven dit door via hun kleine mobiele telefoontjes, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient. Leuke serie prentenboeken van Thaïs Vanderheyden, om helemaal op te gaan in de oh zo leuke en spannende periode rond 6 december. De boekjes zijn humoristisch, overvol en kleurrijk. Dankzij de leuke prenten valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.