Prentenboek over dieren en hun huisjes - Bouwers

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA074

Dieren willen graag een holletje, een nestje of een web. Gelukkig heeft niet ieder dier behoefte om een enorm huis te bouwen, zoals de mens! De negen dieren in dit boek zijn wel bijzondere bouwers. De bever, de kruisspin, de republikeinwever, de termiet, de ooievaar, het stokstaartje, de honingbij, de Japanse kogelvis en de mol lichten een tipje van de sluier op. Ontdek snel hoe zij hun woning bouwen!

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044836783

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurReina Ollivier
IllustratorSteffie Padmos
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

Het prentenboek Bouwers, de eerste uit de serie Superbeesjes, is een te gek boek om een duikje te nemen in de wereld van het dierenrijk. Als je interesse hebt in de natuur en de manier waarop de dieren overleven, dan is dit boek jou op het lijf geschreven.

Bij prentenboek Bouwers leren kinderen kennis te maken met bouwers in de natuur. Met prachtige illustraties van Steffie Padmos.

Auteur: Reina Ollivier, Karel Claes
Illustrator: Steffie Padmos
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 5 jaar
Aantal pagina's: 26
Formaat: 33,4 x 24,2 x 1,3 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.21.333.40.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.