Rebels prentenboek - Prinses Pernilla en de reddende ridders

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ18924

Alles voor een ridder feestje (13)

Stein & De Vos strike again - met een rebelse prinses in de hoofdrol. Arme Pernilla! Daar zit ze dan, hoog in de toren, bewaakt door een draak en met een oersaai borduurwerkje als enige afleiding. 'Netjes wachten tot je gered wordt, trouwen, en klaar!' heeft de koning bevolen. Want zo hoort het voor een fatsoenlijke prinses.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurMathilde Stein
IllustratorDorine de Vos
GenrePrentenboek
Themahumor

De reddende ridders van Prinses Pernilla en de reddende ridders stromen toe, maar Pernilla heeft andere plannen... De ridder die haar op zijn paar wil tillen, zal van goede huize moeten komen!

Auteur:  Mathilde Stein
Illustrator: Dorine de Vos​​​​​​​
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 28
Afmetingen: 31 x 28,6 x 1 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047705635​​​​​​​

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283100.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.
Collectie Alles voor een ridder feestje
Inspiratie en stories