Reuzeleuk lusboek - Otto in de stad

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ23111

Mini cadeautjes, maxi pret! (688)

Een groot, kleurrijk boek dat je in twee richtingen kunt lezen. Vertrek 's ochtends met Otto naar de stad en keer 's avonds terug. Rijd samen met...

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een groot, kleurrijk boek dat je in twee richtingen kunt lezen. Vertrek 's ochtends met Otto naar de stad en keer 's avonds terug. Rijd samen met Otto tussen de wolkenkrabbers, bezoek een museum, haal een frisse neus in het park en ga naar de carwash. Met leuke afneembare stickertjes voor op de autoruit, tafels, ramen enz.
Een grappig kartonboek boordevol auto's, vrachtwagens, files, voetgangers en gekke situaties, voor kinderen vanaf 2 jaar.

Auteur: Tom Schamp
ISBN 9789401415835
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152000.35
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories