Romantisch prentenboek - Prinses Arabella en prins Mimoen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16163

In het paleis om de hoek wonen nieuwe mensen. Een papa koning, een mama koningin en... prins Mimoen. Prinsessen Arabella, Ling en Sofie halen nuffig hun neusje op. 'Prinsen doen wilde spelletjes, halen vervelende grappen uit en maken alles kapot.' Wanneer de drie prinsessen elk om de beurt bij prins Mimoen gaan spelen, ontdekken ze dat hij leuk, grappig en handig is. De drie prinsessen zijn verliefd. Maar wie zal prins Mimoen kiezen.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMylo Freeman
IllustratorMylo Freeman
GenrePrentenboek
ThemaSprookjes

Prinses Arabella en prins Mimoen is een romantisch prentenboek voor Valentijn! De drie prinsessen Arabella, Ling en Sofie zijn verliefd! Geschikt vanaf 3 jaar.

Auteur: Mylo Freeman Met illustraties van de auteur
ISBN 9789058386007

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.521.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.