Spannend prentenboek - Marcs Grote Gevaarlijke Tanden

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29756

Marc is berucht in het oerwoud. Hij jaagt trots iedereen de stuipen op het lijf met zijn enorme tanden. De oerwoudbewoners komen helaas achter zijn grote geheim. Hij is nu helemaal niet zo eng meer! Dat raakt Marc enorm. Kan hij ooit nog de oude worden? 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurJarvis
IllustratorJarvis
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Enorm leuk prentenboek voor kleuters. Jarvis weet weer te verbazen met prachtige illustraties en een fascinerend en leerrijk verhaal. 

Auteur: Jarvis
Illustrator: Jarvis
Afwerking: karton
Leeftijd: 4-6 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat: 28,8 x 26,4 x 1,1 cm

Dit boek bestaat ook in een kartonboek in kleiner formaat. Ook verkrijgbaar bij de kleine zebra.

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.428.800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.