Vrolijk prentenboek - Antonia

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29744

Antonia vindt dat ze fantastisch mooi kan zingen en dat doet ze dan ook van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Ze drijft de dieren om haar heen helaas tot wanhoop. Antonia voelt zich zwaar beledigd en vertrekt uit het bos. En dan komen de dieren erachter wat ze eigenlijk missen... Tot er een vreemde vogel in het bos verschijnt.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurAnke de Vries
IllustratorPiet Grobler
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Prachtig gekleurde vogels vliegen door dit vrolijke prentenboek Antonia. Geweldig cadeautje voor de kleine rakkers die dol zijn op vogels.

Auteur: Anke de Vries
Illustraties: Piet Grobles
Leeftijd: < 6 jaar
ISBN: 9789047708513

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.926.300.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.