Vrolijk prentenboek - Rosalie is jarig

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16158

Op de ochtend van haar verjaardag is Rosalie, het charmante eendje, voor dag en dauw wakker. Meneer Maan heeft begrip voor de ongeduldige Rosalie, maar stuurt haar toch terug naar bed. Rosalie kan de slaap niet meer vatten, hoeveel schaapjes ze ook telt. Als Rosalie en haar vrienden eindelijk op mogen staan, lijkt het alsof iedereen haar verjaardag vergeten is. Schaap en Hond zijn druk bezig en lachen zelfs met haar mooie kroon. Rosalie loopt verdrietig weg...

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurBrigitte Minne
IllustratorAn Candaele
GenrePrentenboek
ThemaJarig zijn

Rosalie is jarig is een vrolijk prentenboek vol kleur en plezier over een jarige eend die erg ongeduldig is en daardoor zo herkenbaar voor kleine kinderen. Bekroond voor de tekst en illustraties met de Karel Verleyen Prijs. Geschikt vanaf 3 jaar.

Auteur: Brigitte Minne Met illustraties van An Candaele
ISBN 9789058383938

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.