Warm prentenboek - Zien met je ogen dicht

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH007

Een aardbeizacht verhaal over iemand missen en een likje troost.

Papa tilt een stoeptegel op. Daaronder zitten honderden mieren. 'Er is altijd meer dan je denkt,' zegt papa. Dat voel ik, als ik opa's lege stoel aai. Of als ik mijn oor op papa's borst leg. Met je ogen dicht kan je soms zoveel meer zien.

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912397

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMilja Praagman
IllustratorLeopold van de Ven
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

Fijn prentenboek over de warme band tussen een vader en dochter. Milja Praagman werkte voor dit boek samen met haar man, kunstenaar Leopold van de Ven.

Uitgever: De Eenhoorn
Auteur: Milja Praagman
Illustraties: Leopold van de Ven
Leeftijd: 4-6 jaar
Verschijningsdatum: 01/06/2017
Aantal pagina's: 32

Afwerking: Hardcover
Afmetingen: 300 x 215 mm

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.010.210.38
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.