boek Professor astrokat en het zonnestelsel

Wervelend boek - Professor astrokat en het zonnestelsel

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH016

Apollo 11 inspiratie (142)

Klaar voor een reis naar de ruimte met Professor Astrokat en zijn vrienden? Dit boek neemt je mee op een coole reis door het heelal, staat boordevol originele weetjes, kleine grapjes en veel interessante informatie. Het mag volgens ons in geen enkele kinderboekenkast ontbreken. Ga je mee?

13,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912830

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurDominic Walliman
IllustratorBen Newman
GenreEducatieve boeken
ThemaRuimte

Welkom aan alle ruimtevaarders! Maak je klaar om op te stijgen voor een rondreis in ons zonnestelsel met Professor Astrokat en zijn vrienden. In dit wervelende non-fictie boek over de ruimte kunnen jonge kinderen keer op keer vertrekken voor een missie vol weetjes. Het is royaal geïllustreerd met een retro-toets
 

Auteur: Dr. Dominic Walliman
Illustrator: Ben Newman
Aantal pagina's: 32
Afmetingen: 24 x 24 cm
Verschijningsdatum: 14/02/ 2018
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 7+ jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.250.250.36
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories