Wonderlijk prentenboek - De zoute goudvis

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

In 2015 zou Paul Biegel 90 jaar zijn geworden. Dat vieren we met een nieuwe bundel!
De prachtigste verhalen van de meesterverteller hebben bij meesterillustrator Mies van Hout de kleurigste beelden opgeroepen - zachte, sfeervolle, moderne prenten, doorspekt met kleine grapjes en fijne details.

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047704973

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurPaul Biegel
IllustratorMies van Hout
GenreFictie voor kinderen
ThemaFantasie

Die combinatie maakt van De zoute goudvis een wonderlijk prentenboek voor in iedere klas en naast ieder kinderbed. Want je kunt niet lekkerder wegdromen dan bij de wonderschone vertelsels van Biegel, die je toegang geven tot de meest onverwachte werelden, bewoond door fantastische Biegeliaanse personages.

Fantastisch als cadeautje voor de vroege lezers.

Auteur: Paul Biegel
Illustrator: Mies van Hout
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal pagina's: 62
Formaat: 25,7 x 22 x 1,1 cm
ISBN: 9789047704973

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212600.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.