wondermooi prentenboek 'De blauwe vinvis'

wondermooi prentenboek 'De blauwe vinvis'

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26107

Alle raarste maar waarste feiten over het grootste dier ter wereld!
De blauwe vinvis is het meest bijzondere beest dat er bestaat....

14,95 €

Add to my wishlist

Alle raarste maar waarste feiten over het grootste dier ter wereld!
De blauwe vinvis is het meest bijzondere beest dat er bestaat. Hij kan wel dertig meter lang worden - net zo lang als een vrachtwagen, een graafmachine, een boot, een auto, een fiets, een motor, een busje en een tractor achter elkaar.
Zijn bek is zo groot dat er wel vijftig mensen in kunnen staan. Gelukkig eet een blauwe vinvis geen mensen... En een babyvinvis drinkt bijna tweehonderd liter moedermelk per dag. Niet gek dat hij ieder uur meer dan vier kilo zwaarder wordt.

Jenni Desmond vertelt de meest wonderlijke feiten over de blauwe vinvis en maakt daar de prachtigste illustraties bij. De blauwe vinvis is een prentenboek om bij weg te dromen én om je spreekbeurt over te houden.

Auteur & illustraties: Jenni Desmond
ISBN: 9789047707462
Pagina's: 48

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurJenni Desmond
IllustratorJenni Desmond
Genreeducatief boek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253000.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.