Grappig prentenboek - Wie is er bang voor de boze heks?

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26418

Een grappige mix van de klassieke sprookjes. Lentebloesem wil heel graag een heks zijn en kunnen vliegen. Ze laat zich Abracadabra noemen en gaat naar de heksenkring. Daar krijgt Abracadabra te horen dat ze één slechte daad moet stellen om een heks te worden. Dat lijkt makkelijk. Maar Abracadabra’s plannetjes mislukken keer op keer ...

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurJonas Boets
IllustratorRichard Verschraagen
GenreSprookjesboeken
ThemaSprookjes

Wie is er bang voor de boze heks? is een geinig en vrolijk prentenboek voor iedereen die gek is op sprookjes. Abracadabra is een heerlijk hoofdpersoon om te volgen. Ondanks de tegenslagen blijft ze positief.

Auteur: Jonas Boets
Illustrator: Richard Verschraagen
Leeftijd: +5j.
Pagina's: 56
ISBN: 9789462910669

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.530.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.