Kleurrijk prentenboek - De bijzondere duif

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM061

Iedereen is bijzonder – ook als je zelf denkt van niet. 

Op een dag landt er een duif in een dierentuin. Hij besluit een tochtje te maken langs alle exotische en uitzonderlijke vogels… Daar realiseert hij zich dat hij iets heeft wat die andere vogels niet hebben. Iets wat hem nóg bijzonderder maakt!

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711988

AuteurDorien Brouwers
IllustratorDorien Brouwers
GenrePrentenboek
ThemaAnders zijn

Prentenboek De bijzondere duif, uitgegeven door Lemniscaat uitgeverij. Een krachtig kinderboek vol mooi vogels die voorbijvliegen, elk met hun sterkte en minder sterke kanten.

Dorien Brouwers is de auteur van dit boek, ze studeerde design en communicatie en verhuisde vervolgens naar Engeland, waar ze een BA Honours Degree in grafisch ontwerp haalde. In Londen kreeg ze vervolgens al snel een klantenkring die zich uitstrekt van het Prado Museum tot de Tate Modern. De bijzondere duif is haar eerste prentenboek bij Lemniscaat.

Auteur en illustrator: Dorien Brouwers
Afwerking: hardcover
Aantal pagina's: 32
Formaat: 28,3 x 21,5 x 1 cm
ISBN: 9789047711988

_

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.50210.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.