prentenboek 'De krokodil die niet van water hield'

prentenboek 'De krokodil die niet van water hield'

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19808

Kleine krokodil is niet zoals zijn broertjes en zusjes. Terwijl zij spartelen en sproeien, blijft hij liever aan de kant. Hij houdt niet van...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Kleine krokodil is niet zoals zijn broertjes en zusjes. Terwijl zij spartelen en sproeien, blijft hij liever aan de kant. Hij houdt niet van water.Maar hij wil niet onderdoen voor zijn broers en zussen, dus besluit hij het nog één keer te proberen. Hij neemt een grote duik en... komt erachter dat hij helemaal geen krokodil is. Maar een DRAAK!

Zoals het een goed prentenboek betaamt, zit er voor de scherpe waarnemer aan het eind nóg een mooie grap verborgen die een heel nieuw verhaal in zich draagt.

Auteur & illustrator: Gemma Merino
ISBN: 9789047706144
Aantal pagina's: 32


Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurGemma Merino
IllustratorGemma Merino
Genreprentenboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222700.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.