Sfeervol voorleesboek - Luuk en Lotje. Het is Sinterklaas!

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA085

Kan je ook niet wachten tot de Sint komt? De verjaardag van de Sint is natuurlijk de leukste dag van het jaar! Daar zijn Luuk en Lotje het volledig mee eens en zij gaan vrolijk naar de intocht kijken. Om de Sint wat leuks te geven, maken ze allebei een tekening voor hem. Dat zal Sinterklaas leuk vinden. Plots wordt er geklopt...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044835434

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurRuth Wielockx
IllustratorRuth Wielockx
GenrePrentenboek
ThemaSinterklaas

In het vrolijke verhaal Luuk en Lotje. Het is Sinterklaas! wacht de tweeling op Sinterklaas. Wat moet je doen om de Sint goed te stemmen, zodat je iets lekkers of leuks krijgt? Heerlijk boek om samen door te nemen op de bank of te geven als cadeau. 

He prentenboek Luuk en Lotje. Het is Sinterklaas! is een keitof voorleesboekje. Gezellige prenten en handig formaat. Door dit boekje krijg je meteen zin in de verjaardag van de Sint! Vanaf 3 jaar. 

Auteur: Ruth Wielockx
Illustrator: Ruth Wielockx
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 3 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat: 26,9 x 25,7 x 0,9 mm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.8125.70.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.