verhalenbundel 'De hond, de haan en de jakhals'

verhalenbundel 'De hond, de haan en de jakhals'

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19804

Een verrassende kennismaking met Afrika! Het begint al wanneer je het boek openslaat: de wondermooie schutbladen voeren je onherroepelijk het...

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een verrassende kennismaking met Afrika! Het begint al wanneer je het boek openslaat: de wondermooie schutbladen voeren je onherroepelijk het Afrikaanse landschap binnen. Daar blijf je ademloos kijken en lezen hoe de schildpad erachter komt dat hij niet kan vliegen, hoe de krekel zijn trekken thuis krijgt van de mier en hoe er nog meer beroemde fabels door Beverley Naidoo worden herverteld.

Wreed als de Afrikaanse jungle, woest als het wildebeest en vol humor als de bevolking zelf: iedere fabel is een parel. In de vertaling van Koos Meinderts kreunt de leeuw, zingt de jakhals en jankt de kat. Piet Grobler laat ze allemaal van de pagina spatten in zijn kenmerkende, vrolijk stemmende aquareltekeningen.

Auteur: Beverley Naidoo
Illustrator: Piet Grobler
Aantal pagina's: 48
ISBN: 9789047703778
Leeftijd: vanaf 8 jaar.


Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurBeverley Naidoo
IllustratorPiet Grobler
Genrefictie
Themasprookjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222700.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.