Verhalenbundel - De hond, de haan en de jakhals

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19804

Een verrassende kennismaking met Afrika! De wondermooie schutbladen voeren je onherroepelijk het Afrikaanse landschap binnen. Daar blijf je ademloos kijken en lezen hoe de schildpad erachter komt dat hij niet kan vliegen, hoe de krekel zijn trekken thuis krijgt van de mier en hoe er nog meer beroemde fabels door Beverley Naidoo worden herverteld.

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurBeverley Naidoo
IllustratorPiet Grobler
GenreFictie voor kinderen
ThemaSprookjes

Sla de exotische verhalenbundel De hond, de haan en de jakhals open en maak kennis met de Afrikaanse jungle, woeste wildebeesten en de vrolijke bevolking. Iedere fabel is een parel. In de vertaling van Koos Meinderts kreunt de leeuw, zingt de jakhals en jankt de kat. Piet Grobler laat ze allemaal van de pagina spatten in zijn kenmerkende, vrolijk stemmende aquareltekeningen.

Auteur: Beverley Naidoo
Illustrator: Piet Grobler​​​​​​​
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Aantal pagina's: 48
Formaat: ​​​​​​​22,1 x 27,7 x 1,1 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047703778

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222700.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.