Verrassing - prachtig prentenboek voor moeders en kinderen

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ18925

Je verlangt ernaar.
Je droomt ervan.
Het is zover.
Verrassing!


Van hopen en verwachten via verwonderen en verzorgen tot genieten, luisteren, en uiteindelijk loslaten. Een prentenboek over opgroeien en de liefde tussen ouder en kind. Het mooiste boek over moeder worden en moeder zijn.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMies van Hout
IllustratorMies van Hout
GenrePrentenboek

Mies van Hout heeft een prachtig prentenboek geschapen dat bij iedere ouder of moeder-to-be een niet weg te krijgen glimlach op het gezicht zal toveren.

Verrassing heeft alles: de betovering van het schitterende ongelofelijke wonder, maar ook een lichte ondertoon van weemoed. En dat alles in de onnavolgbare stijl die Mies van Hout zich meester heeft gemaakt: kwetsbaar en toch stevig, midden in het leven.

Auteur:  Mies van Hout
Illustrator: Mies van Hout
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal pagina's: 26
Afmetingen: 26,9 x 21,7 x 1,1 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047703457​​​​​​​

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272200.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.