Vertederend papaboek - Appelmoes

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16150

‘Mijn papa heb ik gekregen. Hij was er bij mijn geboorte en ik heb hem nog altijd.’ Een kleuter vertelt over zijn papa. Hij heeft gladde wangen, een appel in zijn keel en sterke spieren, hij kan pijn wegblazen en zijn vingers smaken naar appelmoes. Soms zijn papa’s spieren moe of luisteren zijn oren niet. Dan verandert hij in een donderpapa. Dat vindt de kleuter niet leuk. Hij wil een andere en betere papa! Gelukkig duurt zo’n onweerpapa nooit lang...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurKlaas Verplancke
IllustratorKlaas Verplancke
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

Appelmoes is een vertederend papaboek over de verschillende rollen die vaders invullen. Prentenboek dat kinderen graag samen met hun papa zullen lezen en bekijken.

Auteur en illustraties: Klaas Verplancke 
ISBN 9789058386397

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
301900.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.